Kúria a Balaton közelében Szállás Balatonfüred - Gombás Kúria
Szállás Balatonfüred - Gombás Kúria
Foglaljon most
Az oldalt a Booking.com üzemelteti

Csapatépítő, céges tréningek, esküvők

Különleges atmoszférát nyújtó, elegáns környezetet adó balatonfüredi szállásunk, valamint annak szűkebb és tágabb környezete ideális helyszíne csapatépítő tréningeknek, egyéb céges- avagy magánrendezvényeknek. A kúria 13 hálószobája mellett nagyvonalú közösségi terek: fogadóterem, borpincék, drinkbár, oktatóterem, wellness-részleg, kerti grill, stb. elégítik ki Vendégeink részéről felmerülő igényeket.

Csapatépítő trénigeinken - melyek általában a szállás teljes, zártkörű igénybevételével zajlanak - lehetőség van a Megrendelő által kívánt tematika megvalósítására "hozott" lebonyolító cég bevonásával, de a saját magunk által összeállított, fizikai- és szellemi töltődést, gyarapodást, kisebb társaságok és munkahelyi közösségek összekovácsolását szem előtt tartó metodika is választható. Mindezek idő- és anyagi lehetőségek szerinti kombinálása lehetséges. A csapatépítő és céges tréningek tematikájuktól függően akár klinikai szakpszichológus illetve egyéb szakember segítségének igénybe vételével is történhetnek. Ezutóbbiról kérjék személyre / cégre szóló egyedi ajánlatunkat!

A kúria bizonyos létszámhatárok között egyedülállóan elegáns, bensőséges helyszínül szolgál a csapatépítő tréningek mellett esküvők és más egyéb rendezvények - a teljesség igénye nélkül: születésnapi és egyéb partik, évfolyamtalálkozók - lebonyolításának, melyeket az alábbi képekkel illusztrálunk:

Csapatépítő tréningek

Mobil: 06 30 9317 522, 06 30 9534 299

E-mail: balatonfured@gombaskuria.hu

8230 Balatonfüred, Arácsi út 94.

Hvl

Szállás Balatonfüred